Colmar

Wegwijs in dienstregelingen, tarieven en vervoersvoorwaarden in België.
Plaats reactie
Flip

Colmar

Bericht door Flip »

Wie kan mij het goedkoopste reisadvies geven van Visé naar Colmar, bij voorkeur via Luxemburg?

bedankt,
kika
Berichten: 2776
Lid geworden op: 15 apr 2008, 03:00
Locatie: BRD

Re: Colmar

Bericht door kika »

Zeg er nog even bij wanneer, hoe flexibel, heb je bepaalde kortingen/voordelen, enkel/retour, jongeren/seniorenkortingen etc.
Voor zover ik weet zijn DB haar Sparpreisen richting Frankrijk enkel naar Parijs, maar Luik-Breisach kan je voor 39 euro krijgen, plus 4,90 euro in het weekend voor de bus tot Colmar.

Met een ter (goedkoper als Corail) zal je ongeveer 40-45 euro kwijt zijn vanaf Luxemburg tot in Colmar, 4 euro voor Troisvierges-Luxemburg en dan nog het stuk tot in Troisvierges: heb je zo'n 10-rittenkaart? Al bij al kán het goedkoper via Duitsland, kans is groot dat de speciale prijzen uitverkocht zijn, en de ietsje duurdere zullen een gelijkaardige prijs als het traject via Luxemburg opleveren.
treinbruno
Berichten: 2404
Lid geworden op: 01 sep 2007, 20:38
Locatie: Lokeren

Re: Colmar

Bericht door treinbruno »

DB europa spezials van 39€ zijn er naar verschillende stations in Frankrijk, maar deze zijn niet allemaal online te boeken. Je moet dan dus langs in een DB reisezentrum of argentur (bv. treinreiswinkel) waardoor het minder interessant is.
Afbeelding
kika
Berichten: 2776
Lid geworden op: 15 apr 2008, 03:00
Locatie: BRD

Re: Colmar

Bericht door kika »

treinbruno schreef:DB europa spezials van 39€ zijn er naar verschillende stations in Frankrijk, maar deze zijn niet allemaal online te boeken. Je moet dan dus langs in een DB reisezentrum of argentur (bv. treinreiswinkel) waardoor het minder interessant is.
Je hebt gelijk, en sinds een paar dagen kan je nu ook online een directe trein boeken naar Marseille :D
Waarschijnlijk ga je aan die trouwens niets hebben en moet er dieper in de buidel getast worden voor Frankfurt met overstap Strasbourg-Colmar, sowieso zonder Luxemburg.
Plaats reactie