MSTS

Alles over modelspoor
Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2747
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 14 okt 2010, 21:29

Nee.
Je hebt Microsoft Train Simulator (de basissoftware dus) nodig daarvoor.
Állítsa meg a korrupció, MÁV!


lucsken

Re: MSTS

Bericht door lucsken » 17 okt 2010, 10:18

Waar kan ik dit nog vinden?

Mvg lucsken

lucsken

Re: MSTS

Bericht door lucsken » 17 okt 2010, 10:23

is deze goed Das ultimative Strecken-Paket Vol.2 für den Microsoft Train Simulator
en werkt dat op windows 7?

DANK

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2747
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 17 okt 2010, 12:36

Nogmaals: Je hebt Train simulator (het basisprogramma) éérst nodig.
Deze is wel wat lastig te krijgen nu...
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

eagleheart
Berichten: 300
Lid geworden op: 18 mar 2009, 05:53
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: MSTS

Bericht door eagleheart » 12 nov 2010, 03:07

mijn vraag is dus ook waar ge dit nog kunt krijgen.
want ik ben van plan een budget pc/laptop te kopen en dan dit spel te gebruiken.
1024 ram zal wel genoeg zijn zeker?

lucsken

Re: MSTS

Bericht door lucsken » 12 nov 2010, 09:27

ja dat is zeker niet gemakkelijk ! ik had het gevonden op BOL.com en besteld. nu dinsdag 9/11 een mail gekregen dat ze dat niet kunnen leveren.na 2 weken wachten. :|

Mvg luc

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2747
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 12 nov 2010, 11:29

Ah da's jammer! :(

Laatst is er trouwens een nieuwe versie van de Transversale Sud uitgekomen: In één ruk doorrijden van Nîmes tot Bordeaux! 8)
Als er behoefte naar is, wil ik nog wel wat screenshots er van plaatsen; Laat maar wat horen. :D
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

doggys2
Berichten: 455
Lid geworden op: 19 sep 2006, 21:41
Locatie: Berchem - Antwerpen
Contacteer:

Re: MSTS

Bericht door doggys2 » 12 nov 2010, 11:43

Enige tijd geleden was hij nog beschikbaar bij " Het Computerwinkeltje" en Bart Smit heeft die ook verkocht en natuurlijk is er ook Ebay of Marktplaats nog.
Blijven proberen en ik kijk af en toe ook eens rond en indien gevonden laat ik jullie zeker iets weten.
Laatst gewijzigd door doggys2 op 12 nov 2010, 12:06, 1 keer totaal gewijzigd.
Zonder dwarsliggers zouden er geen treinen rijden.

www.photofinish.be

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 12 nov 2010, 11:56

kan je MSTS spelen op vista 64bit?
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2747
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 12 nov 2010, 12:49

Normaalgezien wel? Op windows 7 gaat het normaal ook, maar op de een of andere manier kan ik mijn rem niet aantrekken als ik MSTS probeer op mijn laptop. :?
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

Gebruikersavatar
trainfreak
Berichten: 2511
Lid geworden op: 01 feb 2006, 09:25
Locatie: Vl.-Br.

Re: MSTS

Bericht door trainfreak » 12 nov 2010, 13:30

sncf-sncb schreef:Normaalgezien wel? Op windows 7 gaat het normaal ook, maar op de een of andere manier kan ik mijn rem niet aantrekken als ik MSTS probeer op mijn laptop. :?
Ik zal het straks eens uitproberen, als ik het niet vergeet...

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 12 nov 2010, 13:36

het is gelukt :).
Nu eens zien voor de extra's :)
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

lucsken

Re: MSTS

Bericht door lucsken » 12 nov 2010, 13:43

Hallo ,

Ik heb msts gevonden. :D :D :D
Maar nu het volgende ik heb windows 7.
Zal ik dit kunnen instaleren op windows 7 en zo niet wat kan ik dan doen?

DANK

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2747
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 12 nov 2010, 14:11

Probeer gewoon te installeren op windows 7. Verder moet je MSTS wel draaien onder Administrator-rechten. :wink:
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 12 nov 2010, 15:15

bij het installeren van Version 1.1 of Antwerpen Brussel moet je nadien het bestand installme.bat draaien. In dit klein venster geeft die overal 'toegang geweiged'. Is dit normaal?
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Plaats reactie