Britse baby komt ter wereld in pendeltrein

Voorlopige place-holder voor topics tot deze in de juiste categorie geplaatst zijn. Hier geen nieuwe topics openen!
loic1811
Berichten: 1443
Lid geworden op: 30 dec 2011, 19:20
Locatie: Londerzeel

Britse baby komt ter wereld in pendeltrein

Bericht door loic1811 » 08 mar 2013, 15:33

De trein is altijd een avontuur :D
Een vrouw heeft in een volle pendeltrein een baby ter wereld gebracht. Toen de ziekenwagen gisterenavond op het traject tussen Londen en Maidstone stond te wachten, hield de jonge moeder al een gezond meisje in haar armen. "De baby maakt het goed en kreeg de naam Phoebe. Southeastern Railway verwelkomt haar jongste passagier", zei een woordvoerder van de spoorwegmaatschappij.

De 22-jarige Sonia Banks was samen met haar partner en schoonmoeder op weg naar huis, toen vijf minuten nadat de trein was vertrokken de weeën begonnen. Aan een tussenstation riep de treinwachter de hulpdiensten op en vroeg in de trein via de luidspreker om hulp.

"God zij dank waren er toevallig een vroedvrouw, een verpleegster en een politieagent aan boord", verklaarde oma Marianne Stanley. Na een bevalling van slechts 30 minuten kwam de 3090 gram wegende Phoebe ter wereld.
Bron :HLN.be
De overige passagiers in de wagon werden door een treinbegeleider en de politieagent naar een andere wagon geleid. Moeder en dochter kregen een stormachtig applaus, toen de hulpdiensten ze uiteindelijk uit de trein hielpen. "In mijn 41 jaren dienst heb ik zoiets nog nooit meegemaakt", zei de treinbegeleider. We hadden hier alles, wat we nodig hadden. Enkel een dominee ontbrak nog om het kind te dopen". Een passagier twitterde: "Het is de eerste keer dat Southeastern een geldig excuus heeft voor de opgelopen vertraging".


Plaats reactie