MSTS

Alles over modelspoor
Gebruikersavatar
HLE 2302
Berichten: 2585
Lid geworden op: 11 sep 2007, 12:51

Re: MSTS

Bericht door HLE 2302 » 12 nov 2010, 17:19

Robin schreef:bij het installeren van Version 1.1 of Antwerpen Brussel moet je nadien het bestand installme.bat draaien. In dit klein venster geeft die overal 'toegang geweiged'. Is dit normaal?
Klik rechts en dan "uitvoeren als administrator" dan gaat het wel.
zonder dwarsliggers zouden er geen treinen rijden ...


Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 12 nov 2010, 18:07

dan krijg ik dit; bestand niet gevonden
msts.JPG
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2748
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 12 nov 2010, 23:36

Even de map van Train Simulator administrator rechten geven.

En ja, windows Vista en 7 is vreselijk op dat soort dingen inderdaad.
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

Darko
Berichten: 415
Lid geworden op: 16 jun 2010, 21:14

Re: MSTS

Bericht door Darko » 13 nov 2010, 10:15

sncf-sncb schreef:Even de map van Train Simulator administrator rechten geven.

En ja, windows Vista en 7 is vreselijk op dat soort dingen inderdaad.
Ge moet de alleen-lezen van de map trainsimulator en alle onderliggende bestanden en mappen afhalen :)
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

lucsken

Re: MSTS

Bericht door lucsken » 13 nov 2010, 13:51

hallo,

Ik heb vandaag msts geïnstalleerd op pc met Windows 7 en geen problemen gehad.
Nu de volgende stap en voor mij een droom proberen!
Met nmbs rijden op msts.

lucsken :D :D :D

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 13 nov 2010, 14:58

Darko schreef:
sncf-sncb schreef:Even de map van Train Simulator administrator rechten geven.

En ja, windows Vista en 7 is vreselijk op dat soort dingen inderdaad.
Ge moet de alleen-lezen van de map trainsimulator en alle onderliggende bestanden en mappen afhalen :)
Na lang zoeken is het dan toch gelukt, het was niet alleen die ene optie dat ik moest afzetten :mrgreen:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 2528
Lid geworden op: 28 mar 2007, 10:04
Locatie: Schoten

Re: MSTS

Bericht door Robin » 13 nov 2010, 15:40

bij deze: Afbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
trainfreak
Berichten: 2515
Lid geworden op: 01 feb 2006, 09:25
Locatie: Vl.-Br.

Re: MSTS

Bericht door trainfreak » 13 nov 2010, 15:41

sncf-sncb schreef:Normaalgezien wel? Op windows 7 gaat het normaal ook, maar op de een of andere manier kan ik mijn rem niet aantrekken als ik MSTS probeer op mijn laptop. :?
Hier werkt alles zoals het zou moeten werken.
Ik heb het getest op windows 7 home premium.

Goliath131

Re: MSTS

Bericht door Goliath131 » 19 dec 2010, 20:33

Robin schreef:
Darko schreef:
sncf-sncb schreef:Even de map van Train Simulator administrator rechten geven.

En ja, windows Vista en 7 is vreselijk op dat soort dingen inderdaad.
Ge moet de alleen-lezen van de map trainsimulator en alle onderliggende bestanden en mappen afhalen :)
Na lang zoeken is het dan toch gelukt, het was niet alleen die ene optie dat ik moest afzetten :mrgreen:
Wat moet je juist doen om antwerpen-brussel te doen werken? bij mij gaat het nog steeds niet, ook windows 7 :(

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2748
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 20 dec 2010, 21:32

installme.bat gedraaid? Deze staat in C:/program files/microsoft games/train simulator/routes/Belgie3
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

Darko
Berichten: 415
Lid geworden op: 16 jun 2010, 21:14

Re: MSTS

Bericht door Darko » 21 dec 2010, 09:43

sncf-sncb schreef:installme.bat gedraaid? Deze staat in C:/program files/microsoft games/train simulator/routes/Belgie3
en deze uitvoeren als administrator liefste en zorgen dat idd de alleen-lezen afstaat van de msts map
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2748
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 22 dec 2010, 11:11

Indien je Vista of Windows 7 gebruikt inderdaad.;)
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

Gebruikersavatar
Accelerat
Berichten: 2748
Lid geworden op: 01 sep 2006, 22:37
Locatie: Albanië

Re: MSTS

Bericht door Accelerat » 23 dec 2010, 19:06

Voor de MSTS'ers onder ons, vandaag zijn twee nieuwe routes uitgekomen:
-Roma - Napoli via Formia, via Cassino & via AV
-Marseille St. Charles - Bordeaux St. Jean (Transversale Sud V4)
Beide routes zijn echt geweldig mooi en meer dan de moeite waard! :wink:
Állítsa meg a korrupció, MÁV!

doggys2
Berichten: 455
Lid geworden op: 19 sep 2006, 21:41
Locatie: Berchem - Antwerpen
Contacteer:

Re: MSTS

Bericht door doggys2 » 23 dec 2010, 19:38

Bedankt voor de tip, ik ga deze straks downloaden.
Zonder dwarsliggers zouden er geen treinen rijden.

www.photofinish.be

LRDArdo
Berichten: 108
Lid geworden op: 15 apr 2010, 11:59

Re: MSTS

Bericht door LRDArdo » 29 dec 2010, 14:58

Hoi

Heb msts ook nog es bovengehaald en geïnstalleerd op windows7. Alles staat er inclusief de Antwerpen Brussel lijn. Maar ook ik heb de installme.bat problemen Ondertussen is de "alleen lezen" van de msts map al ontvinkt, en toch krijg ik bij het draaien van de installme.bat toegang geweigerd. Bij het draaien onder administrator vindt hij nog steeds geen bestanden. Heb ik iets over het hoofd gezien?

Plaats reactie